Verkoop & Bemiddeling

Ontzamelen van uw kunst(collectie)

Wij bieden hulp bij het ONTZAMELEN van uw kunst door middel van online verkoop in Amerika en Europa. Wij verkopen kunstobjecten wereldwijd online via 1stDibsCatawiki en Kooness en in Europa via Collectioneurs en Kunstveiling.

Daarbij ontzorgen wij u van A tot Z in het gehele traject van het (eventueel) ophalen van de kunstcollectie tot en met de financiële afhandeling.  En of het nu gaat om één klassiek olieverfschilderij van een particulier of een gehele bedrijfscollectie: bij Art Dumay bent u op het juiste adres!

 

20 jaar ervaring

Art Dumay beschikt over een groot regionaal, nationaal en internationaal netwerk aan kopers, en geïnteresseerden. Inmiddels beschikt het bedrijf over bijna 20 jaar ervaring in het succesvol begeleiden van ontzamelingsprojecten/verkooptrajecten voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen.

Daarnaast voert Art Dumay benodigde taxaties, restauraties en herstelwerkzaamheden uit in eigen beheer. Art Dumay hanteert voor de verkopen een effectieve veilingmethodiek gericht op een groot internationaal publiek. De kunstcollecties worden in het pand van 1000 m2 verzekerd opgeslagen.