Verkoop & Bemiddeling

Ontzamelen van uw kunst(collectie)

Wij bieden hulp bij het ONTZAMELEN van uw kunst door middel van online verkoop in Amerika en Europa. Wij verkopen kunstobjecten wereldwijd online via 1stDibsCatawiki en Kooness en in Europa via Collectioneurs en Kunstveiling.

Daarbij ontzorgen wij u van A tot Z in het gehele traject van het (eventueel) ophalen van de kunstcollectie tot en met de financiële afhandeling.  En of het nu gaat om één klassiek olieverfschilderij van een particulier, een gehele bedrijfscollectie of een art gallery collectie: bij Art Dumay bent u op het juiste adres! Van bekende moderne kunstwerken of bekende moderne schilderijen tot aan klassieke kunst. Mocht u willen weten of uw collectie goed bemiddelbaar is? Art Dumay kan uw kunst beoordelen en voorziet u van het juiste kunstadvies.

 

20 jaar ervaring

Art Dumay in Nuenen is eigenlijk veel in één: een galerie online, een galerie moderne kunst met hedendaagse schilderijen maar ook een kunsthandel met klassieke kunstwerken en klassieke schilderijen, die tevens kunst beoordeelt, kunst koopt en verkoopt. En dit alles doet zij via kunstveilingen voor moderne kunst en klassieke kunst. Het aanbod varieert enorm: moderne Nederlanse kunstenaars of klassieke Nederlandse schilders. Daarnaast verkoopt Art Dumay kunst online via haar kunstwebshop. Kunstliefhebbers kunnen online kunstwerken bekijken en online kunstwerken kopen. De webshop treft u aan in het menu onder het hoofdstuk Nu kopen. 

Art Dumay beschikt over een groot regionaal, nationaal en internationaal netwerk aan kopers, en geïnteresseerden. Inmiddels beschikt het bedrijf over bijna 20 jaar ervaring in het succesvol begeleiden van ontzamelingsprojecten/verkooptrajecten voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen.

Daarnaast voert Art Dumay benodigde taxaties, restauraties en herstelwerkzaamheden uit in eigen beheer. Art Dumay hanteert voor de verkopen een effectieve veilingmethodiek gericht op een groot internationaal publiek. De kunstcollecties worden in het pand van 1000 m2 verzekerd opgeslagen.