Taxeren

Upload hier duidelijke en scherpe foto's van het kunstwerk.
1 van de voorzijde
1 van de achterzijde
1 van de signatuur van de kunstenaar indien aanwezig.

De taxateur schilderijen van Art Dumay verzorgen taxatierapporten van kunstwerken op voor boedelscheiding, waardebepaling of verzekering. Zowel voor particulieren als voor verzekeraars, notarissen of curatoren. 

Meer weten of uw schilderij laten taxeren? Bent u op zoek naar een waardebepaling van uw kunstwerken?  Neem dan contact op met Paul Dumay op 040-2845208 of via paul@artdumay.com. Ook kunt u vrijblijvend binnenlopen voor een adviesgesprek op zaterdag tussen 10 en 16 uur. 

Naast het opmaken van deze rapporten taxeert Art Dumay elke zaterdag schilderijen op haar locatie in Nuenen (Cockeveld 4). Op een aantal zondagen in het jaar taxeert Art Dumay kunst en antiek op diverse locaties in de regio. Daarnaast kan er een taxatie van schilderijen online plaatsvinden, door het sturen van foto’s via de whatsapp van Art Dumay

Drs. Edel Steengracht van Oostcapelle – van Utenhove is  kunsthistorica (Universiteit Leiden 1996), Museologe (Florence, Masterdegree 1996) en actief geweest als Veilinghouder (TMV 2012), Gecertificeerd Register Taxateur (TMV 2014, MRICS 2015). Edel is nu al jaren zelfstandig taxateur en voor taxaties verbonden aan o.a. Art Dumay. 

Andere taxateurs die deel uitmaken van het Art Dumay Taxatieteam: Idzarda Lindenbergh, Arne Bonsaksen, Jeroen Zoetmulder

 

Taxatiedagen Art Dumay 2022:

  • Zaterdag 19 november 2022: Domein de Renesse, Malle (België), Lierselei 30: 10-16 uur.
  • Elke zaterdag van 10 tot 16 uur bij Art Dumay, Cockeveld 4, Nuenen (alleen schilderijen, tekeningen en etsen).
  • Informatieaanvraag over kunstwerken, zowel modern als klassiek, zowel grafisch werk als olieverfschilderijen of beelden/sculptures kan via whatsapp +31 6 82086066. Onze Art Consultants nemen dan contact met u op.

Ba. Paul Dumay, heeft zijn expertise liggen in de klassieke en moderne kunst van de 19- en 20st eeuw. Hij is mede eigenaar van kunsthandel Art Dumay en houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met het taxeren, restaureren en bemiddelen van kunst. Het taxeren van kunst is een wekelijkse activiteit waarin hij veel plezier beleeft aan de fraaie en unieke stukken die hij onder ogen krijgt.