Alfred de Breanski Jr. (1877-1945) - Early Morning

Kunstenaar Alfred de Breanski Jr. (1877-1945)
Titel van kunstwerk: Early Morning
Periode: 1900-1909
Jaar: Onbekend
Techniek: Olieverf op doek
Handtekening: Handgesigneerd
Editie: Origineel
Staat: In goede staat
Totale afmetingen: 95×75×6 cm

Alfred de Breanski Jr. (1877 – 1945) (afgekort van Alfred Fontville De Breanski) was een bekende Britse schilder. Hij was de zoon van Alfred de Breanski en Annie Roberts, beide schilders. Hij leert zijn vak van zijn ouders en aan de St. Martin’s School of Art en ontmoette, bestudeerde en werkte met Whistler tijdens zijn verblijf in Frankrijk.

Signatuur: het schilderij is linksonder gesigneerd.
Afmeting: het werk zelf bedraagt ca. 60 bij 80 cm, met merklijst 75 bij 90 cm.
Lijst: het werk is ingelijst in een kapitale, handgemaakte over de hoeken bewerkte geornamenteerde lijst van het werk Gehring en Heijdenrijk.
Herkomst: het werk is afkomstig uit een particuliere collectie.

Links van het midden is een scheur in het doek professioneel hersteld. Eventuele schade en oneffenheden zichtbaar op de foto’s maken onderdeel van de beschrijving. In geval van verzending behoudt Art Dumay het recht en de mogelijkheid het glas te verwijderen zodat een goede zending te allen tijde kan worden gegarandeerd.

Vanwege de gespecialiseerde kunstkoerier en kist voor buitenlandse zending, is deze zending duurder dan gewoonlijk. Bezichtiging van de kavel is altijd mogelijk. Alle contactinformatie kunt op onze eigen website vinden. Art Dumay beschikt over een in-house lijstenmakerij met bijna 100 jaar ervaring. Interesse, neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.