Taxatiedagen 2021 NL en BE

‘Kunst & Curiosa’ bij Domein de Renesse, België  

30 oktober 2021

 

Altijd al willen weten wat het verhaal achter het schilderij van oma, wat al jaren op zolder ligt, is? Of het oude servies van een oudtante: verkopen of bewaren? De antwoorden op deze vragen kunt u binnenkort krijgen bij  Domain de Renesse op zaterdag 30 oktober van 10 tot 16 uur . Op deze middag staat Domein de Renesse in het teken van het Kunst & Curiosa evenement dat in samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen (NL) organiseert. 

 

Tijdens het Kunst & Curiosa evenement taxeren 2 taxateurs van Kunsthandel Art Dumay, uw meegenomen kunst- en antiek objecten, waaronder schilderijen en tekeningen, maar ook in boeken, porselein en ander kleingoed. Daarbij geven zij informatie over de geschiedenis van uw object en de waarde hiervan. De entree bedraagt 5 euro. Een deel van de entreegelden wordt door de organisatoren geschonken aan Domein de Renesse. 

 

Er staan meer taxatiedagen op de planning. Bekijk de flyer aan de rechter zijde om te zien wanneer en waar onze taxateurs voor u klaarstaan.

Houd onze socials in de gaten via onze linktree.