Multi Stripe Head

‘Kunst & Curiosa’ in Museum Ton Schulten – Ootmarsum

Onontdekte parels op 22 mei 2022

 

Altijd al willen weten wat het verhaal achter het schilderij van oma, wat al jaren op zolder ligt, is? Of het oude servies van een oudtante: verkopen of bewaren? De antwoorden op deze vragen kunt u binnenkort krijgen bij  Museum Ton Schulten in Ootmarsum op zondag 22 mei van 10 tot 16 uur. Op deze middag staat Museum Ton Schulten  in het teken van het Kunst & Curiosa evenement dat het museum in samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert.

 Waarde van meegebrachte objecten

Tijdens het Kunst & Curiosa evenement taxeren 3 taxateurs van Kunsthandel Art Dumay, uw meegenomen objecten, waaronder schilderijen en tekeningen, maar ook boeken, porselein en ander kleingoed. Daarbij geven zij informatie over de geschiedenis van uw object en de waarde hiervan. De entree voor het evenement alsmede het museum is deze dag gratis.

(schilderijen die te groot zijn om mee te nemen, mogen ook getoond worden aan de taxateur op een tablet of Ipad)

 Over Kunsthandel Art Dumay

Art Dumay is van oudsher een kunsthandel in Nuenen, al zijn zij tegenwoordig naast kunsthandel ook een projectbureau. Zo bieden zij niet alleen taxaties, restauraties, inlijstingen en kunstbemiddeling door middel van online verkoop aan, maar organiseren ze ook kunst gerelateerde evenementen. Dat doen zij niet alleen voor particulieren, maar ook voor collectioneurs, bedrijven en andere instellingen.

 Over Museum Ton Schulten

 

Museum Ton Schulten herbergt een bijna intieme kennismaking met de schilder. Zijn wereld, zijn denken en zijn visie zijn in de schilderijen terug te vinden in het Museum, maar ook in de documentaires die in het museum te zien zijn. Het museum is gelegen op het Ton Schultenplein 1 in Ootmarsum en zal die dag vanaf 10 uur geopend zijn voor de taxatiedag. 

 
error

Interessant? Je kunt het delen met jouw eigen netwerk, waarvoor alvast dank!